Vilken härlig dag

Tjillevippen här inne, hoppas er Kristi himmelsfärdsdag har varit bra. Vi har haft ett helt underbart väder idag så energin har varit på topp. Efter en dag med skruvande av trall så var det gott att få mat i magen och en kopp kaffe. Ryggen värker och likaså handleden av allt skruvande men nu är golvet på plats så det är värt det 😉Imorgon ska det städas av och möbler från gamla altanen ska få flytta ut så vi kan börja riva den för att bygga ett inglasat uterum 😅

Dagens första lunch ute kunde vi få till idag, korv med bröd. I eftermiddag bjöd jag in grannarna på fika så dom fick smaka rabarberpajen, blev ett välbehövligt avbrott så ryggen fick vila.

Ikväll skulle vi gå en promenad efter maten men blev inbjuden till grannens växthus på ett glas rosévin, älskar dessa spontana besök för det är inget vi har varit bortskämda med förr. Det var så skönt att få pladdra bort en stund och skingra tankarna då det igår blev konstaterat att sonen med familj har covid- 19. Nu verkar dom fått det lindrigt men det känns ändå oroligt att dom ska bli sämre 😔 Det är mycket tankar och känslor över att vi inte kan träffa våra barn och barnbarn.

Nu ska vi strax göra kväll så jag önskar er en god natt ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar