Vilken dag 🌞😎

Ja hur ska man sammanfatta denna dag med ett ord jo underbar 😎 Har verkligen bara varit idag och det kĂ€nns i bĂ„de kropp och knopp, vĂ€lbehövlig vila. Packade kylvĂ€skan idag med kaffe, mackor, melon, Resorb vatten och lite annat gott och Ă„kte fyrhjuling ner till en liten strand. TrĂ€ffade ett jĂ€tte trevligt par som oxĂ„ hade hund sĂ„ Bosse fick röja runt lite och vi fick surra av oss 😉 Badade för första gĂ„ngen dĂ„ det sĂ€kert var över 25 grader i vattnet, sĂ„Ă„ hĂ€rligt. DĂ„ vi inte visste hur hundarna skulle gĂ„ ihop sĂ„ har Bosse koppel pĂ„ bilderna men vi tog av det sen sĂ„ han kunde bada som han ville.

VÀl hemma igen bytte vi om och Äkte pÄ en liten shoppingtur. Jag behövde nya skor att jobba i sÄ det blev ett par sköna sandaler och sen slank Àven en ny bikini med hem dÄ Kapp Ahl hade 30%. Har letat solglasögon lÀnge och varit lite snÄl med hur mycket dom fÄr kosta men nÀr maken var in idag för att fÄ sina glasögon justerade sÄ var dom bara dÀr. Har aldrig kostat pÄ mig riktiga solglasögon förut men med 25% rabatt sÄ blev det ett rimligt pris pÄ ett par som jag verkligen ville ha.

Detta minne kom upp idag, tÀnk att det Àr 8 Är sedan vi var med i olika reportage för att göra reklam för vÄrt kött. Djur som bara fick gÄ ute och Àta grÀs, inga konstigheter. Tiden gÄr fort och mycket har hÀnt sen dess.

Nu ska jag brÀnna av ett trÀningspass med löpning och styrka.
Ha en fortsatt fin kvĂ€ll đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar