Veckan har börjat

Våran fjäll vecka har tagits sin början och vi har haft en härlig dag tillsammans. Även här började vår dag med en promenad så att Bosse fick kissa in området och lilla August fick sin sömn stund. Då vi inväntade äldsta sonen med familj från Sundsvall så blev vi kvar vid stugan på förmiddagen. Gjorde upp eld ute och grillade korv till lunch då solen lyste igenom diset.

När sonen och familjen kom blev det lite mat och kaffe även för dom innan vi gav oss ut. Svärdöttrarna gick på promenad med dom minsta så dom fick sova. Äldsta sonen och kärleken drog iväg med skotrarna och tog med dom två större barnen. Dom passade på att stanna till vid våffelstugan och tog en fika på sin färd.

Yngsta sonen och jag vi tog en skidtur. Blev den jobbigaste jag har gjort, bara uppför, uppför 😅😅Har nog aldrig varit så slut och sen tror man ju att man är 25 och kan hänga på sonen 🤪 Även om det var sjukt jobbigt så är känslan efteråt så skön när man får duscha och fräscha till sig.

Blev lite soffhäng innan middagen som svärdottern och äldsta sonen fixade ikväll. Lite spel med barnbarnen innan det var sängdags för dom. Vi tittade på Husdrömmar som vi alla är intresserade av innan vi vandrade ner till vår lilla stuga.

Nu släcker jag lyset och säger god natt och sov gott till alla er som kikar in och läser här, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Fantastiska bilder från er dag, glädjande att se 🥰 sov gott vännen ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Vilka bilders fina

nouw.com/ingajohansson
himlajord
himlajord,

Oh så kul! Ni har det gott🥰 njut! Sov gott🌻

nouw.com/himlajord
christelovergaard
christelovergaard,

Så trevligt och vilken härlig gemenskap, du är grym på skidorna

nouw.com/christelovergaard
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Helt fantastisk, ni är så värda ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Beccassida
Beccassida,

Du ser nöjd o glad ut😃

nouw.com/beccassida