Vart är våren 😏

Hej här inne så här på onsdags eftermiddagen hoppas er dag varit bra. Har varit lite strul med bloggen och jag har inte kunnat komma in och läsa mer än några sen har det blivit nått fel 😏 Försöker mig på några rader nu medans ovädret drar förbi för våren och värmen lyser med sin frånvaro.

Här blev det en tidig morgon då maken skulle iväg på jobb 10 mil bort. Han brukar hjälpa en kille emellanåt med snickeri jobb och nu ska dom renovera en övervåning i ett hus så det kommer ta ett tag. Ikväll kommer han hem igen men sen kanske det blir så han tar husbilen och sover över men han har svårt att vara ifrån oss 😉 Själv har jag varit ledig idag och jag får aldrig så mycket att göra som när jag är ensam då vill jag hinna allt 😅

Hade tänkt vila en stund idag då det blev sent igår innan jag somnade efter kvälls jobbet. Fick ett misstänkt covid-19 fall i den andra gruppen vilket resulterade i att den kollega som hade varit hos den brukaren fick åka direkt hem och inte jobba mer på kvällen. Så våran grupp fick hjälpa till att täcka upp där det behövdes. Prov är taget så jag hoppas att det inte var något. Får väl höra imorgon när jag jobbar igen.

Ja hur har då min lediga dag varit, ja ingen vila blev det iallafall. Efter morgon promenaden med lill skrutten åkte jag iväg för att inhandla jord, buskar, diverse kryddväxter, paprika, chili och annat smått och gott. Som vanligt så tar det sååå mycket längre tid än man tänkt sig. På hem vägen passade jag på att handla inför helgen då jag ändå var på språng, skönt att ha det gjort om jag måste ut på mer jobb. Väl hemma igen var jag så hungrig så magen värkte, är lite inrutad på mina mattider 😉 Med ny energi har Bosse och jag sedan varit ute tills ovädret kom, har grävt,skyfflat sand och kört singel så nu är det en fin väg framför växthuset. Mina handleder är väl inte allt för pigga nu men det är nog bättre imorgon.

Nu ska jag försöka fixa nån kyckling rätt innan kärleken kommer hem, vad det blir återstår att se.

Ha en fin lill lördag och var rädda om er, kram ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Wow va fint det här kommer att bli, riktigt fint 😍🥰 och du fick med en Hel del hem ser jag.. Är det inte konstigt att det alltid råkar komma med något litet extra därifrån handelsträdgård 🤣 Ser fram emot att få se hur resultatet blir när allt är klart ❤ bloggen är Riktigt knas 😔 Önskar dig & skrutten en fortsatt mysig kväll tillsammans innan husse kommer hem. Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Vilken ordning och reda
nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ett omväxlande och händelserikt dygn du har haft
nouw.com/stenhagenbettan
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nej usch jag hoppas verkligen inte att det är någon fara, vore ju så tårkigt om personen var smittad!! <3
nouw.com/emmaengstrom
MariasVardag
MariasVardag,
Så fint ni gjort 👍🏼☺️
nouw.com/mariasvardag