Vart är våren

Ja våren har verkligen kommit av sig, vaknade till solsken och trodde att den här dan skulle bli fin men icke 😏 Dom mörka molnen, regn och hagel har avlöst varandra hela dan men ingen åska som igår så det är jag tacksam för.

Idag var maken iväg på möte om placering av pengar. Som egen företagare har vi ju inte mycket i pension och vi har heller inte kunnat sätta undan så mycket under åren utan vi har ju haft gården och skogen som vår pensionsförsäkring. Nu gäller det ju att förvalta dom pengar vi fick vid försäljningen av gården så att vi kan njuta av vår ledighet och må gott efter allt slit som jordbrukare. Maken som är ekonomen i förhållandet fick åka själv idag då vi har diskuterat det här och han är mer insatt än mig så jag vet att det blir bra.

Jag passade på att fylla på frysen med lite matbröd som kan vara bra att ha till kommande utflykter när vädret blir bättre. Luktar så gott i huset när man bakat.


I växthuset börjar det växa på sig men det är tråkigt att det fortfarande är kallt på nätterna så man måste komma ihåg att täcka allt varje kväll. Har börjat med bädden där jag ska ha mina odlingslådor idag så ska försöka göra det färdigt imorgon.

Grannarna kom över på lite fika idag då vi kunde sitta ute en stund när solen visade sig. Är så otroligt glad för dessa grannar, vi hjälps åt, lånar saker av varandra och kikar in till varandra då och då. Synd att mannen är så ofärdig så det är svårt för honom att kunna göra saker men han kämpar på så gott det går.

Ikväll blev det träning ute på gymmet, mycket träning med att lyfta däck och cirkelträning 😅 Nu har vi myst ner oss i soffan och sitter med var sin platta 😂 Ja så ser det ut hos oss ibland 😉

Hoppas er dag varit bra och att ni har en fin kväll. Tack för att ni kikar in och läser 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Här har vi haft jätte fint väder hela dagen. Kunde till och med vara ute i enbart långärmad tröja förut :p
nouw.com/jeyjey
Ingajohansson
Ingajohansson,
Alltid lika trevligt att titta in
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Roligt att få se hur det blivit i växthuset, så fint 😍 tänk va mycket gott du kan skörda sen, inte ett dugg avis 🙈 T binder flugor och jag lyssnar på nyheter samtidigt som jag läser bloggen, snart är det dags för sängen 😊 Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
En fin dag hos dig.
nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Även här behöver vi baka både bröd och bullar. Vi har en värmefläkt i växthuset, den hade gått sönder när vi kom ut i fredags. Alla växterna hade klarat sig. Kärleken stod först i kön lördag morgon på Bauhaus som hade två i lager.
nouw.com/stenhagenbettan