Vårkänslor

Säger godmorgon till alla fina läsare här inne även om vi är en bit in på förmiddagen men det blev sent inatt innan vi var hemma från festen så vi har haft en sov morgon. Idag är det verkligen en god morgon, solen skiner och det har varit nån minus inatt så imorse knastrade det härligt i snön när vi gick vår mil runda, känns nästan som vår i luften, så härligt 😊 Nu har vi slagit oss ner med dagens andra kopp kaffe och en go kaka, tycker vi värda det efter vår tur 😉

Igår hann jag inte blogga något då dagen gick i ett. Uppvaknandet för min man blev ju lite bryskt igår morse. Jag råkade trycka på fel knapp när jag klev upp och skulle stänga av larmet på huset. Med sömniga ögon såg jag fel och tryckte på larma hela huset istället för larma av.Det blev ett väldigt tjutande när jag gick ut i hallen och öppnade en dörr så mannen tämligen flög ur sängen 😂 Larmcentralen var snabb att ringa och kolla så att allt var okej så funka gör det iallafall.
Vi hade bestämt att vi skulle åka in till stan en sväng och bara flanera omkring och äta lunch så efter frukost och promenad åkte vi in. Vi gick mest omkring och titta, blev inget köpt. Lunchen blev en Cecarsallad på en för oss ny restaurang mitt i stan, riktigt god med mycket kyckling och sås.

Klockan sprang iväg som vanligt så väl hemma igen gick jag en snabb runda med Bosse innan vi gjorde oss iordning för att åka på dotterns fest. Blev en rolig kväll med god mat, lekar och mycket sång och musik. Vi stannade inte så sent då vi skulle åka hem igen på natten, en resa på 11 mil. Tyvärr blev inte korten så bra då det var för mörkt för kort tagning.

Idag ska vi iväg på 3 års kalas för vårt näst yngsta barnbarn Isak.

Önskar er alla en fortsatt härlig söndag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar