Våran lediga dag

En ledig dag tillsammans börjar nå sitt slut och vi myser i soffan en stund innan sängen lockar. Hela Sverige bakar rullar på tv och vi tar lite kvällsfika och provar det nya teet som vi köpte idag, Höstmys. Smakar riktigt gott så det får godkänt.

Här har det varit ett riktigt busväder idag. Höst vindar och regn som gjort det så kallt, mössa och vantar har behövts på promenaderna, burr. Kan inte låta bli att längta tillbaka till att få sitta på den där stenen i värmen.

Vår dag har bestått av mycket träning. Förutom våra promenader har vi varit iväg på vårat första senior pass. När pandemin slog till så var det många som slutade men nu är dom flesta tillbaka och gymmet har ställt väldigt bra för det med avstånd och var och en har sina redskap som man sedan rengör. Var ett gäng som körde på bra.
Tog en sväng till köpcentrat då vi hade några saker som behövdes inhandlas och passade då på att äta lunch. Det blev laxpudding med skirat smör då det var väldigt länge sedan och den smakade riktigt gott.

Ikväll har maken varit på spinning medans jag kört en timmes tabata på gymmet. Ett ordentligt svettigt pass där hela kroppen fått jobba och där det nu känns i alla muskler. Bollen ska få massera mina senor och muskler en stund.

Fick ett trevligt meddelande från några som jag inte visste läste min blogg ikväll, dom hade provat min fisksoppa och den fick godkänt. Kul med oväntat respons 😊

Nu säger jag god natt och sov gott till er fina läsare imorgon väntar jobb för oss båda igen, kram🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilken fin dag ni haft tillsammans idag ❤ höstmys det teet blev jag lite nyfiken på. Vad är detta för märke? Sov gott vännen när det nu är dags för det ❤ kramar 🥰

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Det kommer från Kahls te och kaffe, kram ❤️

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

🙏 tack vännen ❤ kram

nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,

Så mysig dag ♥️ Sov gott

nouw.com/mariasvardag
Ingajohansson
Ingajohansson,
Beccassida
Beccassida,