Vår uppväxt stad

Sitter i uterummet med dörrarna på vid gavel och har sett Ernst och Morden i Helsingör. Underbara kvällar vi har.

Idag fick vi åka till Sollefteå sjukhus då mannen fått tid för hörselprov och träff med läkare där. Blev inte så mycket av det besöket då läkaren inte tyckte det var så illa. Satte iallafall upp han på en väntelista för hörapparat vilket skulle ta minst 1år 😏 Ja, ja han hör väl det han vill kanske 😉


Jag tog en promenad genom Sollefteå vår uppväxt stad, nipornas stad och tog några kort medans jag väntade. En fin liten småstad med flera gamla byggnader bevarade. Tyvärr är det likadant i denna stad som i många andra städer att många skyltfönster gapar tomma. Inte var det mycket till liv och rörelse trots att det är semester tider så inga problem att hålla avstånd. Så tråkigt att städer dör ut. Visst är det bra mycket mysigare att gå omkring i en stad och shoppa, sitta på en uteservering och ta en fika, äta något gott, ta en öl eller ett glas vin och känna in stadens puls än att åka till ett stort köpcentrum.

I det här hörnet där det står restaurang hade dottern och två till restaurang ett tag så där var jag och hjälpte till av och till med främst luncher men även lite på kvällarna. Tyvärr gick det inte ihop och det blev en dyr läxa men oxå mycket lärdom.

Nu säger jag god natt och sov så gott när det blir dax.

Kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar