Vår söndag

Då lägger vi ännu en vecka bakom oss och blickar fram emot en ny som vi får möjlighet att fylla med innehåll. För mig väntar tre veckor med jobb då jag ska gå på ett schema och det känns bra att veta hur man ska jobba. Så priviligerad som kan jobba lite då och då så vi hinner uppleva och göra mycket roligt tillsammans då kärleken redan är pensionär. Vi tittar redan på en ny vecka i Vemdalen i början av december för att förhoppningsvis kunna åka längdskidor.

Imorse vaknade vi till en kall morgon där bilrutor hade behövts skrapas så det kändes bra att inte behöva åka till jobbet. På vår morgon runda behövdes både täckjacka, mössa och tjocka handskar då det var en isande vind. Den första snön som hade kommit under natten låg kvar på sina ställen och påminde oss om vad som väntar.

Min dag har mest bestått av matlagning då det är så skönt att lite färdigt när man jobbar hel dagar. Det har blivit både köttbullar, köttfärssås, kotletter och kassler gratäng så nu behövs bara lite enkla tillbehör. Maken har pysslat ute i trädgården och bytt till vinter däck på bilarna så vi är redo om nu vintern kommer.

I eftermiddag kom sonen och våra små hjärtan förbi och fikade. Alltid mysigt när dom dyker upp. Då det blev två kassler gratänger så fick dom med sig en hem till middag ikväll.

Hoppas er dag varit bra och att ni har en fin kväll. Tyvärr ser jag inte alla era fina bloggar så jag kan läsa och inte heller ser jag era kommentarer om jag inte går in på varje blogg. Försöker gå in på varje men det tar så mycket mer tid tyvärr.

Jag säger god natt och sov gott redan nu då det nog blir en tidig kväll för mig, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar