Vår onsdag

Go kväll alla ni fina läsare här på bloggen!

Då har jag slagit ner mig i soffan efter ett skönt bubbelbad och kikar in en sväng här.

Haft en lugn och härlig dag med kärleken då vi även idag haft ett fantastiskt väder. Efter vår morgon promenad gjorde vi oss iordning för att uträtta lite ärenden. Det första var att åka in till firman vi köpte vår plåtis av. Igår fick vi meddelande om att vi inte fick använda spisen då nått var fel. Mycket riktigt så är det nått med gasen till spisen så de avrådde från att använda den. Vad som är fel och vad man ska göra åt det visste dom inte. Vår spishäll har fungerat bra så det är ju inte säkert att det är nått fel på våran men man ska ju alltid vara försiktig när det gäller gas.
I vilket fall som helst behövde vi byta gastub då den var tom när vi skulle grilla.

Åkte vidare till köpcentret och tittade runt på all rea som är nu. Blev en blus och ny bikini till mig och byxor i mannens färg och två t-shirts. Kul att titta runt när det är halva priset tycker jag, alltid gör man nått fynd.

Behövde en ny kalender så bokhandeln var ett måste och då hamnade även två nya böcker i påsen.

Blev en lunch på Ikea innan vi fortsatte. Närproducerat kött och fläsk inhandlades så nu har vi mycket gott i frysen. Imorgon ska köttbullar göras av den fina köttfärsen.

I eftermiddag fick vi trevligt besök av den man som kärleken brukar hjälpa av och till och hans fru. Blev några mysiga timmar tillsammans i uterummet.

Nu väntar tre dagars kvällsjobb, ett dags jobb och sen ett kvällsjobb innan jag är helt ledig igen. Då tänkte vi packa Affe och mannen ska få sin önskan om att åka på en fjäll tripp. Vi får väl köpa en el platta att ta med så vi kan göra mat 😉

Nu säger jag god natt och sov gott 😴

Nouw.com/evaeliasson

Gillar