Vår julaftons dag

Så är 2019 års julafton över och vi kan trötta och glada krypa ner i våra sängen efter en mysig dag med våra barn och barnbarn. Startade upp dagen efter frukost med en lång promenad med Bosse innan vi gjorde oss iordning för dagens julfirande. Då äldsta sonen med familj kom vid lunch blev det först fika och sedan paket utdelning till deras små. Så kul att se barnens förväntan och glädjen när dom får paket. Risgrynsgröt och skinksmörgås fick avsluta deras besök innan dom åkte vidare för mer julfirande.

Klockan tre bänkade vi oss för Kalle och en stunds vila innan vi åter skulle dela paket. Våra två äldsta barnbarn hade inte fått sina klappar så äntligen blev det dax för dom. Lång väntan för dom men spännande också att få vänta och längta. Många klappar blev det men det är ju verkligen barnens högtid, glada och nöjda barn blev det 😊

Vi fick så fina kort i julklapp av våra två stora barnbarn ❤️

Medans barnen höll på med sina nya saker fixade vi julmaten till middagen, mätta och nöjda blev vi. Blir alltid mycket sällskaps spel när vi träffas så ikväll spelade vi ett för oss alla nytt spel som vi har haft liggande ett tag. Enkelt och roligt, mycket skratt blev det.

Nu säger jag god natt, imorgon väntar mer firande då dottern och barnen kommer igen och vi åter kommer samlas allihop.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer