Vår fredag ☀️

Efter en fantastisk solig och fin sommardag har jag nu krupit ner i den nybäddade och go doftande sängen. Det är nått visst när tvätten fått torka ute.

Varit på middag hos sonen med familj ikväll men det fick bli en tidig hemgång då jag ska upp och jobba imorgon. Mysigt att få träffas innan dom drar iväg på en semestertripp neråt Skåne. Tack för en härlig kväll med go mat och dryck.

Vår dag annars startade med ett FaceTime samtal från yngsta sonen och familjen som är iväg på sin semester tripp. Dom har varit runt i Skåne och bland annat besökt fluff, fluff Karl-Fredrik. Nu har dom landat i Malmö några dagar. Hoppas kunna åka till Stockholm och hälsa på dom om några veckor. Saknar den här go klimpen ❤️ Kort från sonen

Efter frukosten tog vi en promenad förbi campingen och kyrkan. Var en så varm och härlig morgon och Bosse passade på att ta ett dopp.

Hemma igen tog vi tag i städning av huset. Den strykkorg som på nått vis bara vuxit och vuxit den sista tiden och bara väntat på att bli tömd blev idag äntligen gjord, skönt. I eftermiddag tog vi cyklarna och åkte en sväng för att köpa glass och åka och bada. Har en badplats bara ett par km från oss. Så varmt och skönt i vattnet.

Ja det var den dagen. Nu väntar två hela jobbdagar och en kväll innan jag är helt ledig några dagar.

Nu ska jag lägga igen mina blå, god natt och sov gott 😴


Nouw.com/evaeliasson

Gillar