Väntar hem kärleken

Gokväll fina blogg läsare, jag kikar in lite snabbt innan kärleken nu kommer hem efter lite snickeri jobb utanför Sollefteå. Dagen har varit rätt härlig idag väder mässigt, rätt soligt och varmt i lä annars kalla vindar. Har gjort färdigt all plantering i växthuset idag så jag hoppas verkligen att det blir varmare så man slipper täcka allt varje kväll. Fick möjlighet att träffa 2 av våra barnbarn idag men då dom var lite snuvig så höll vi oss på avstånd men så roligt att bara ses.

När jag är själv och promenerar eller påtar i trädgården så brukar jag lyssna på ljudböcker. Just nu lyssnar jag på en sann berättelse om kvinnomisshandel och även om jag lyssnat på såna böcker förr så blir jag lika arg och uppgiven över det skydd som samhället ger dessa kvinnor. Att våga fly med barnen till skyddad boende och sedan även gå igenom en rätts process där rättsväsendet inte ger mycket till skydd då krävs det att man är otroligt stark. När ska vi få se ett rättsväsende där offret inte behöver lämna allt och leva under skyddad identitet.

Nu ska jag duka och göra fint till den sena middagen, blir skinkfylld lövbiff, örtpotatis och örtsmör med citron. Jobbar ju kväll imorgon så det gör inget om det blir sent ikväll 😉
Bilden lånad från nätet

Önskar er alla en skön och härlig lill lördag kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar