Väntans tider

Så är tredje advent och den här söndagen snart till ända och vi går in i sista veckan före jul. Jag försöker njuta av dagarna och fortsätta göra saker jag tycker är roligt utan att stressa upp mig över saker jag inte hinner göra till jul. Det viktigaste är att alla får vara friska så vi får umgås med barn och barnbarn. Vi går ju också i väntans tider då vår yngsta son och hans Malin vilken dag som helst ska få sitt första barn. Det blir vårt sjunde barnbarn och vi väntar varje dag på att få ett samtal att den lille kommit ❤️ Får bli en tur till Stockholm efter jul för att mysa och ha lite jul tillsammans med dom.

När vi var och hälsade på för några veckor sedan så tog jag med den ullfilt som jag hade virkat till lillen, hoppas den ska värma gott i vinter.

Idag har vi slagit in alla julklappar medans vi tittat på all skidåkning som varit idag. Hann även med att rulla lite julköttbullar och steka. Skönt att ha det gjort.

Imorgon åker Roland iväg och jobbar några dagar, själv jobbar jag först på tisdag så imorgon ska jag passa på att uträtta lite egna ärenden 😊
Nu ska vi ta lite glögg och mysa i soffan en stund.
Ha det gott så hörs vi snart igen 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar