Väldigt blå och en lugn dag

Hej, hej kära blogg familj och läsare

Vilket blåsväder vi har, så trött på dessa kalla vindar vill ha vår och värme nu. Tyvärr ser det ut som att vinter jackan måste hänga med ett tag till.

Har fått hem mina nya vandring/ löparskor för terräng. Dom var ju slut på Stadium nu när det var 25 % så dom beställde till mig. Då jag bara hade sett en bild så hade jag inte räknat med denna knalliga blå färg 😅 Nu spelar det ju ingen roll utan huvudsaken är ju att dom är sköna och den biten blev jag inte besviken över. Nu är det bara att ge sig ut i skog och mark utan att bli blöt om fötterna.

Igår var det jobb hela dagen och sen skyndade jag mig hem då vi skulle få middags gäster. Blev en mycket trevlig kväll där jag bjöd på jordärtskockssoppa med Parma chips, potatis puré och porter gryta och en blåbärs cheesecake till efterrätt. Kvällen blev sen och lite för mycket vin men så skönt att bara få släppa allt en kväll och sitta och surra om allt.

Får bli en lugn dag här men en promenad har vi varit ute på och framåt kvällen väntar ett träningspass. Ska även titta om jag hittar mina ridkläder och skor.

Ha en fortsatt fin söndag och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar