Vaccinationer och lite nytt

Tjillevippen bloggen och alla fina läsare på fredags kvällen. Hoppas ni haft en härlig fredag och att ni nu får koppla av och mysa. Här är brasan tänd och vi sitter och försöker få igång min nya telefon, är ju alltid lite strul innan allt är på plats. Vi är ju inte heller några tekniska genier utan allt ska helst bara flyta på utan att man behöver läsa en massa instruktioner 😏
Imorse var vi iväg på senior träningen men det kändes att det varit träning varje dag den här veckan, benen var lite trötta. Nu blir det bara lugna promenader i helgen så kroppen får lite återhämtning. Efter städning och tvätt åkte vi in till stan för att fylla på våra vaccinationer så nu har vi ett fullgott skydd. Vi kan nu vistas i skog och mark säkert och ut och resa. På tal om resa, igår bokade vi en resa till Mallorca i maj. Ica och Ving hade bra rabatter så vi passade på. Blir en vecka till ett hotell som vi varit till förut. Trivdes väldigt bra där, bra tränings möjligheter, spa, god mat och fina cykelvägar. Blir skönt att få komma iväg i början av maj innan våren är här och vi kan börja åka med husbilen.

Bilder hämtade från Ving.

Efter vaccinationen blev det lunch inne i stan, så god fiskrätt med vitvins stuvad kål. Hade inte tänkt handla något men sprang på en kjol och blus som jag inte kunde motstå, snyggt både till vardags som fest.
Vi hade tänkt åkt in på bio ikväll men kände oss rätt nöjda då vi kom hem så det får bli en annan kväll. Nu ska vi mysa ner oss i soffan med ett glas vin och se nån serie.
Önskar er en fortsatt trevlig kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar