Utmaning 30 dagar, dag 7

Så är vi framme vid veckans sista övning i denna utmaning. Vi kör två övningar för ryggen idag.

I den första får ryggen jobba lite fram och tillbaka och där även magen får sitt. Sedan kör vi en vanlig ryggövning där vi svankar och sen skjuter rygg. En övning som jag gjort mycket efter min operation.

Nu har ni fått lite övningar som jag hoppas inspirerar och som ni tar till er. Att avsätta en stund varje dag och göra nån typ av övning kommer göra att din kropp tackar. Det tar tid att få in en vana men när man väl kommer igång så är det så skönt. Mycket kan vi även göra i det vardagliga, gör tåhävningar när du borstar tänderna eller pratar i telefon. Armhävningar mot diskbänken medans du väntar på att potatisen börjar koka. Sätt dig och res dig upp från en stol medans du tittar på teve. Det finns så mycket vi kan göra för att våra kroppar ska bli starkare, smidigare och må bra, bara fantasin sätter gränser.

Jag hoppas att ni kör på med en övning varje dag i 30 dagar och att ni då har fått in en vana som ni inte vill vara utan utan tycker är skoj. Jag kommer att fortsätta lägga in nån övning då och då för att jag tycker det är skoj.

Ha det gott 💪😊

Nouw.com/evaeliasson

Gillar