Utflykt

Hej blogg läsare denna måndag eftermiddag ☀️ Här har vi riktigt vårväder idag även om det är lite blåsigt.
Vi klev upp tidigt imorse för att hinna gå en sväng med Bosse innan vi skulle bege oss hem till Sollefteå. Maken skulle på sjukhuset för att få sin botox spruta för sina nerv ryckningar i ett öga, den får han var tredje månad.
Sedan tog vi vägen över Höga kusten tillbaka och passade på att gynna hotellets restaurang. Så fantastisk mat där och många lokal producerade råvaror. Kan varmt rekommendera ett besök där om ni nån gång har vägarna förbi.

Nu har jag tagit en löprunda då knäet är bättre i det soliga vädret. Lite kaffe i magen och sedan är det dax för kvällens jobb.
Ha det gott alla ni som kikar in här och sköt om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilken trevlig dag ni haft tillsammans, tack för restaurang tips. Där skulle vi kunna stanna när vi någon gång åker till Vittangi till min farbrors grav. Hoppas att du får ett bra arbetspass på jobbet ikväll ❤ Kram
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vackert en dröm jag hade som vi upplevde i somras vi bodde även på hotellet en natt
nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Det är så fint där, får hoppas att dom klarar den här krisen. Det var lite tufft nu men dom hoppades att det skulle bli bättre när turister och värmen skulle komma så att man kunde sitta ute också. Dom var väldigt noga med att placera dom gäster som var långt ifrån varandra och det stod handsprit överallt så det kändes tryggt 😊
nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,
Så god Maren ser ut
nouw.com/ingajohansson
Ingajohansson
Ingajohansson,
Maten ska det vara
nouw.com/ingajohansson