Utflykt 1 Maj

Hej, hej alla fina blogg läsare denna 1 Maj.

Nyduschade och fräscha efter vår utflykt idag har vi nu lagt oss för lite vila. Vaknade sex imorse och kunde inte somna om. Inte så konstigt kanske då vi båda var trötta igår och la oss tidigt men med lite vila nu så kanske vi kan se klart Lets Dance ikväll.

Vi har ett soligt och fint väder idag även om vindarna är kyliga. Det gjorde att vi imorse bestämde oss för att packa ryggsäckarna och åka till Norra berget och vandra lite. 11,5 km har vi fått ihop så det känns riktigt skönt. Efter att segat oss uppför den långa trappan till toppen så satte vi oss på en berghäll och fikade och solen värmde så skönt.

Våran lilla skrutt väntade tålmodigt på att få det sista av smörgåsen och naturligtvis fick han både det ena och det andra.

Vacker vy över Sundsvall stad fick vi se däruppe på berget.

På vägen tillbaka tog vi en annan väg där snön fortfarande låg kvar och där julens kulor hängde kvar i ett träd.

Måste säga att mitt val av vandring och trailer sko är en full träff, så fantastiskt sköna skor. Känns som man går på moln. Kan verkligen rekommenderas om ni är ute efter en bra och stabil sko som ändå är mjuk i sina kanter. Kan vara trång att få på om man har höga vrister skulle jag tro, jag behöver ha skohorn när jag drar på mig dom.

Hoppas ni har en härlig lördag och 1 Maj och att resten av dagen blir fin.
Ha det gott och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar