Tur att vi kan ses per telefon ❤️

Go förmiddag säger jag jag för morgon har det varit ett bra tag här för sova länge finns inte i detta hus. Har svårt att förstå hur man kan sova halva dagen men det kanske hänger ihop med att vi alltid klivit upp tidigt. När vi hade jordbruket började vår dag alltid klockan fem i ladugården och även när jag började jobba utanför fick jag upp tidigt då jag hade 4 mil enkel resa till jobbet så morgon pigg har man alltid fått vara. Önskar dock ibland att man skulle kunna sova länge eller bara att få ligga och dra sig men det säger kroppen ifrån då kryper det överallt.

En skön promenad har vi hunnit med i solen men det har börjat blåsa ordentligt så inte så varmt. Jag är iallafall glad för solen för den piggar upp mycket. Medans jag kikar in här så är mannen iväg på ett bank möte. Så glad för att han sköter mycket av pappren för jag är så ointresserad, farligt jag vet om det händer något men den dagen...

Vi lär bänka oss efter lunch för tjejernas staffet idag och hoppas på en ny medalj. Sedan väntar ett besök hos veterinären för kloklippning på lill skrutten innan vi måste iväg på lite andra ärenden. Skulle vilja ha några nya gardiner för nu är jag trött på dom mörka tunga och vill ha upp lättare och ljusare. Dessutom skulle fönstren behöva lite kärlek för fy som dom ser ut nu när solen skiner på dom.

Ja den här dagen lär försvinna i ett nafs oxå och vi sitter snart där i soffan framför teven igen.

Dagens höjdpunkt nu på förmiddagen att få FaceTima med sonen och barnbarnet i Stockholm.

Ha en fin dag och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar