Trött söndag

Ja här är vi lite trötta idag efter en mycket trevlig kväll igår tillsammans med våra grannar. Vi känner oss glada över att ha så härliga och fina grannar som vi spontant kan träffa och umgås med. När vi flyttade hit så funderade vi mycket på vilka som skulle bo i våran närhet för det är ju ingen självklarhet att man trivs med sina grannar men vi har haft en väldigt tur 🤗
Mysig kväll med uppskattad middag och efterrätt, gott vin, skratt och mycket prat om det som sker omkring oss nu. Vi tänker mycket på våra barn och hur det blir med jobb och ekonomi för dom framöver. Fick så fina tulpaner att njuta av, snart är ju säsongen över för dom.

Blev 5 km promenad på förmiddan innan lunchen och medan solen fortfarande var framme, nu är det mulet och blåsigt. Vi myser ner oss och tar det lugnt nu i eftermiddag.

Pratade med sonen i Stockholm som jobbar som kock och det har blivit väldigt lugnt med gäster. Han har erbjudit sig att vara hemma två veckor nu utan lön för att hjälpa restaurangen och även övrig personal ställer upp på olika sätt. Några tar ut semestervecka nu istället för i sommar, alla försöker hjälpas åt så att dom förhoppningsvis har ett jobb när det vänder. Kommer bli tufft för många branscher framöver om inte detta vänder snart. Hör också att många yngre mår väldigt dåligt och ringer SOS för dom har tryck över bröstet och kan inte andas vilket visar sig är panikångest när ambulans kommer. Tufft att plötsligt stå där utan jobb och inkomst men hyra, mat och räkningar att betala.

Det är bara att hoppas att skiten snart börjar plana ut och att alla som har möjlighet kan börja ställa upp och gynna våra företag i Sverige igen så att jobb kan komma tillbaka.

Ha en fortsatt fin söndag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar