Trevlig kväll 🥂

Hej här inne på bloggen denna soliga men blåsiga söndag. Fick bli en promenad i skogen där blåsten var mindre denna morgon.

Här har vi en lugn dag efter gårdagskvällens trevliga kväll med gäster. Klockan har ju en förmåga att gå alldeles för fort när man har trevligt.
Bland dom första som vi började prata med på våra promenader när vi flyttade hit var dessa två killar. Sedan dess har det blivit många pratstunder då vi alltid passerar deras fina gård när vi går genom skogen. Nu när vi alla är vaccinerade och vi hittade en kväll som passade så blev det äntligen av att vi bjöd hem dom. Blev en så avspänd och trevlig kväll där vi pratade om både tunga saker och glädje. Att träffa nya människor som öppet och naturligt berättar sin livs historia är fantastiskt tycker jag och när man känner att det är så naturligt och avslappnat. Hoppas på att det blir fler såna kvällar med detta fina och glada par.

Hade gjort plockmat så vi kunde sitta länge och äta. Till efterrätt blev det Key lime pie i glas.

Kommer nog inte hända mycket här idag. Ska försöka göra ett träningspass i eftermiddag och sedan väntar ett jobb pass ikväll.

FaceTime på morgonen med sonen och familjen i Stockholm som nu kommit hem från Skåne resan. Blev bestämt att vi ska åka ner till dom nu till helgen innan dom åker till Gotland. Mysigt att få umgås med dom några dagar.

Önskar er alla en fortsatt fin söndag och var rädda om er.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar