Trettondagsafton

Så är det afton igen och imorgon är det söndag och sen är helgerna över. Känns lite vemodigt men samtidigt skönt att vardagen och vanliga veckor är tillbaka.
Har varit en lite kylig jobbdag -12 grader men ändå skönt att få promenera omkring. Tyvärr har vi nya vårdtagare med covid så nu behövs all personal och vikarier. Idag har halva äldreboendet där hemtjänsten har sitt kontor fått vaccin och nästa vecka börjar vaccineringen av personalen i äldre omsorgen. Kan tycka att all vård personal skulle få först men jag hoppas få det innan man blir sjuk.

Kom hem efter dagens jobb till ett städat hem vilket jag uppskattar väldigt mycket ❤️ Efter att jag duschat och satt på en klänning så blev det lite plock mat medans vi spelade Sequence. Blev en bra spelomgång för mig då jag slog älsklingen, 3-1 till mig 😆

Blev en oxfilé pasta till middag och ett glas rött. Tänk att dom bästa måltiderna blir dom man bara snor ihop utan att följa recept till punkt och pricka, så gott ikväll om jag får säga det själv 😉

Nu har vi sett ett par avsnitt av serien Home fore christmas, klart sevärd med många skratt.

Nu är det snart dax för sängen men det känns skönt att slippa väckaren imorgon. Blir en härlig sovmorgon och en lång frukost.

Sov gott vänner och tack för att ni läser, ni gör mig så glad för era kommentarer, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar