Trettondagsafton

Så är snart alla helger över, känns både lite vemodigt och skönt. Vi kan se tillbaka på en mysig jul tillsammans med våra barn och barnbarn och en mysig och lugn nyår där vi firade själva. Jag tog inte på mig så många jobb pass så vi har verkligen kunnat njuta av denna tid. Trettondagsafton har vi inte någon speciell tradition runt utan brukar för det mesta bara ta det lugnt.

Dagen började som vanligt med en skön morgon promenad. Blev dock väldigt halkigt bitvis. Skidåkningen som vi hade sett fram emot idag blev avslagen då Ebba fick hoppa av pågrund av förkylning. Lite uppgivet att det alltid är svenskarna som blir sjuka och aldrig dom från Norge 😏 Då det inte blev något att se så åkte vi iväg en sväng och åt lunch. Var och inhandlade lite små plock och kunde inte låta bli att köpa härliga tulpaner som fick ersätta utblommade julblommor. I eftermiddag blev det en promenad till men den här gången efter vägen så vi kunde gå på lite, 10km och 17 478 steg idag 👍


Mätta och belåtna efter kvällens middag, pepparbiff, rotsaks gratäng och kantarell sås har vi nu slagit oss ner i soffan för att se Farmen. Inget vi brukar följa varje vecka men som föredetta jordbrukare är det lite kul att se hur deltagarna löser och klara olika sysslor och uppgifter. Fast ibland kan jag tycka att dom beter sig väldigt korkat, dumt och alla dessa intriger men det är ju tv.

Imorgon ska vi börja plocka bort julen här för nu börjar vi det här året ordentligt. Ska bli skönt att komma in i rutiner igen med mat, träning, jobb och planera roliga saker.

Trevlig kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar