Träning, ruskväder och beslutsångest

Go kväll här inne på bloggen. Vill börja med att tacka för era kommentarer och pepp på gårdagens inlägg 🤗 Vi har ju alla våra tankar nu och saknar våra nära och kära men det kommer ju att bli bättre. Jag är ju en väldigt positiv person egentligen som alltid ser möjligheter och tror att allt ordnar sig men igår tröt det positiva. Dessa äldre som jag besökte igår som nu sitter ensam hemma och inte har nått umgänge längre då alla aktiviteter är stängda och ingen längre hälsar på för en fika eller mat. Att höra att dom inte har nån glädje längre gör ont. Att dessutom få höra att en brukare fick somna in på sjukhuset ensam då anhöriga inte fick komma in pågrund av covid-19 känns förskräckligt. Jag hoppas verkligen att vi kommer se nån ljusning snart i allt detta.

Imorse hann vi ut på vår promenad innan blåst och snöblandat väder kom. Blev iallafall lite vårkänslor när vi gick förbi travstallet och såg hästarna stå och beta och njuta av solen som då var framme.Blev en sväng till gymmet och TRX träning innan lunch. I eftermiddag åkte vi in till Bauhaus och investerade i en ny toa stol, onödigt tyckte min man men snäll som han är så gör han som jag vill 😉 Nu har jag bestämt mig för att måla badrums möbeln istället för att köpa nått nytt men jag har beslutsångest över vilken färg jag ska måla. Har ni några förslag till dessa färger på kakel och klinker 😊

Ikväll blev det gymmet för mig igen och spinning. Nu väntar tre heldags jobb för mig så då blir det dåligt med nån träning. Hoppas på att det finns tid för att sitta och prata lite extra med brukarna och kanske dricka kaffe dessa dagar.

Nu ska jag krypa i säng och sova, sov gott alla när det är dax ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar