Träning och jobb

God efter middag alla mina läsare, hoppas er dag rullar på bra och att ni är friska. Här har jag lagt omkull mig en stund innan jobbet kallar och passar på att kika in här en snabbis.

Vaknade så tidigt imorse och kunde inte somna om så det var lika bra att kliva upp. Att det ska vara så svårt att sova på morgon, tycker kroppen ska vant sig vid att vi numera inte behöver upp så tidigt men den verkar leva kvar i mjölknings tider 😏 Blåsten den biter sig fast här men vi tog vår sedvanliga runda på 8 km med lill skrutten efter frukosten. Isen har nu börjat släppt sitt grepp till fåglarnas glädje och i bäckarna forsar det för fullt så våren är nog riktigt på väg nu 😊

Idag var det dax för lunch träning igen ute, TRX stod på schemat och det har blivit väldigt populärt. Tror det stod 5 st på reserv plats till dagens träning och 6 st imorgon. Jag visste inte om det skulle funka med handleden idag då den gör väldigt ont i vissa rörelser men det gick då vi inte gjorde några vrid rörelser.

Efter dusch och uppfräschning så smakade det bra med lunch. Fick se att min fina blogg vän @Passionbagareokockhade gjort varma mackor till sin gubbe som skulle ut och fiska och kom då på att det var nog minst 1 1/2 år sedan vi gjorde såna 😏 Så idag blev det en varm macka i våffeljärnet till lunch. Blev alldeles lagomt då vi ändå måste äta nått mer innan jag ska iväg vid halv fyra.

Önskar er alla en riktigt fin lill lördag och tack för att ni kikar in ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Enbart det godaste är gott nog för våra Bästa 😍 vilken fin dag du verkar ha haft vännen. Tycker inte att det låter så värst roligt att du har så ont i din handled 😔 hoppas att det ger med sig. Jag önskar dig en trevlig kväll på jobbet också tar du RASKA STEG HEM när du slutar så väntar dina 2 ❤an på dig hemmavid. Kramar
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att ditt arbetspass blir bra. Visst är naturen underbar
nouw.com/stenhagenbettan
Ingajohansson
Ingajohansson,
Bra att träna ute, mackan ser så god ut
nouw.com/ingajohansson
Ajjy
Ajjy,
Va härligt med TRX utomhus! 👌🏼😁
nouw.com/ajjy
christelovergaard
christelovergaard,
Härligt med träning utomhus, måste kolla om Friskis här har sådant nu. Vilket fint foto med vattnet och landet bortom, det är ingen dålig morgonpromenad.
nouw.com/christelovergaard