Träning, bak och jobb

Go eftermiddag alla fina läsare
Här har denna lördag sprungit iväg och snart måste middag intas innan kvällens jobb.
Den sovmorgon jag hade tänkt mig blev det inget av då lill skrutten tidigt började hulka och må dåligt. Det var bara att slänga benen över sängkanten och komma ihåg att slå av larmet och ut med honom. Pigg igen tyckte han vi kunde lägga oss igen men då var vi både så klarvakna så det var lika bra att starta upp dagen.

Vi har ett grå mulet väder idag där det regnade lite på vår 5 km runda imorse. Fick se två tranor för första gången i år och vi undrade om det är det par som brukar vara här. Hann dock inte få upp kameran innan dom lyfte.

När vi kom hem uppvärmda efter vår runda blev det 30 min croosfit och 10 min rörelse. Oj så svettigt detta pass var men riktigt, riktigt bra. Så skönt att träna på morgonen och sen ha hela dagen fri.

Då bröd förrådet behövdes fyllas på så blev det en sats siraps frallor idag. Har ju en man som gärna vill ha bröd som smakar lite sött så då passar nog dessa 😉

Naturligtvis har vi även kikat på denna säsongs sista skidåkning på tv och dator. Långloppet Ski Classics över fjället och Volkswagen Cup i Falun där Ebba Andersson utklassade dom andra. Imorgon väntar den sista tävlingen och sen är denna skidsäsong över.

Nu ska jag vila huvudet en stund innan det är dax att göra sig iordning för jobbet. Blir nog raka vägen i säng när jag kommer hem då det är jobb imorgon och vi får sova en timme kortare.

Ha en mysig och härlig fortsatt lördag och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

De frallorna ser goda ut, min man vill också gärna ha lite söta bröd

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tror det är nått med män och söta bröd 🙈 Tur att vi redan är så söta så vi kan ta mindre av den varan 😉

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vi var en sväng till stan idag och kika lite, men inne på akademi bokhandeln tröttnade jag på "folk" 2 pers kan inte hålla avstånd. Så himla tråkigt när 2 pers förstör stämningen fullständigt i en affär. Kärleken tyckte jag överdrev 😉 Detta är ett återkommande problem, att folk kan/SKA hålla avstånd i kassa köer, då står alla på sina f-ade avstånds prickar. Men om/när dom ska gå förbi, då FATTAR DOM INTE, att dom får ta en annan väg för att gå förbi eller ut. Nä då går det jättebra att gå 20 cm ifrån. Hur gör man det i det läget?? Ska jag som står i kön bakom personen, hoppa över till andra sidan av avspärrningarna eller säga ifrån?? 🤣 eller när jag stod och valde födelsedagskort till min dotter, då närmade sig en kvinna mig, lite väl tätt för en okänd och hän ingår inte i MIN familj. Och sen när jag yttrar mig då får jag Blängsylta tillbaka 😂 Tyvärr så skiter jag fullständigt i om jag yttrar mig och ber någon att hålla avstånd och andra tycker jag är jobbig, jag vill hålla avstånd.

nouw.com/passionbagareokock
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Jobbigt när pluttarna mår så där dåligt, då är det bara att kravla sig upp och gå ut. Efter en sån sak är det ganska svårt att somna om. Hoppas du får ett bra arbetspass idag och inte stressigt.. Varma kramar till dig ❤🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Man blir bara trött på vissa människor 😔 Har slutat bry mig utan går undan om det blir för nära, går i regel inte att prata med dessa människor. Stor varm kram ❤️

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Så gör jag också, tyvärr kom jag inte undan ifrån bokhörnan eller i kassakön 😂😂😂

nouw.com/passionbagareokock
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Så söt han är eran lille skrutt 💜 ni är så duktiga med träning och bröden, så goda dom ser ut.

Trist att skidorna är slut samtidigt som de är skönt med våren 😊❤️

nouw.com/lottashullerombuller
Evaeliasson
Evaeliasson,

Ja det är skönt att våren är i antågande så vi kan börja vara ute mera🥰

nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,

Vacker som en tavla 🐶 bullarna hade jag gärna smakat, blir alltid så imponerad på allt du hinner 😍

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Jag är impad av dig med allt du gör 🥰

nouw.com/evaeliasson
elinormarias
elinormarias,

Åh siraps frallor som är så gott!

nouw.com/elinormarias
Evaeliasson
Evaeliasson,

Eller hur 😊

nouw.com/evaeliasson
Beccassida
Beccassida,

Söt hund -snälla ögon😍

nouw.com/beccassida