TrĂ„kigt beslut 😔

Ja sÄ har vi kommit till en punkt dÀr vi tagit beslutet att pausa grupp trÀningarna pÄ gymmet, sÄ trÄkigt men kÀnns som ett nödvÀndigt beslut. Smittspridningen hÀr ökar hela tiden och vi har flera runt oss dÀr vi bor som drabbats sÄ det Àr betydligt vÀrre lÀge nu Àn i vÄras och sommar. Just nu kÀnns det ganska trÄkigt att det mesta stannar upp men vi fÄr försöka göra det bÀsta av denna tid. Vi har ju en vecka bokad i Vemdalen och förhoppningsvis kan vi Äka dit dÄ vi kommer att vara sjÀlv i en stuga. Att inte kunna trÀffas och umgÄs med barn och barnbarn eller vÀnner kÀnns tungt men vi Àr mÄnga som har det tungt just nu.

Även idag har vi haft en grĂ„ och trĂ„kig dag sĂ„ tröttheten kommer över en. Skulle behöva sol och Ă„ter sol ☀ Jobbet har gĂ„tt bra idag trots att jag gĂ„tt en tur som jag inte jobbat pĂ„ sĂ„ mycket. Imorgon vĂ€ntar kvĂ€lls jobb men kĂ€rleken ska upp och ivĂ€g pĂ„ jobb sĂ„ klockan ringer tidigt. Vi kliver alltid upp tillsammans Ă€ven om en Ă€r ledig men jag kan ju alltid lĂ€gga mig en stund senare pĂ„ dagen. Hade tĂ€nkt börja plocka fram lite advent och julsaker imorgon för det börjar ju nĂ€rma sig.

Nu ska jag se Hellenius innan kudden ska kramas. SĂ€ger god natt och sov gott till er redan nu 😮

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Ja det Àr trÄkiga beslut som behöver tas just nu.

nouw.com/christelovergaard
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
TrĂ„kigt men samtidigt ett klokt beslut ❀
nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,

Kloka och trĂ„kiga beslut som Ă€r ett mĂ„ste 😱

Jag sv pÄ TV1

Jakten pÄ en mördare del 1 av6

😱

nouw.com/ingajohansson
Beccassida
Beccassida,
SĂ„g ocksĂ„!đŸ„”
nouw.com/beccassida
MariasVardag
MariasVardag,

Ja livet Ă€r pausat 😔 sov gott ♄

nouw.com/mariasvardag
Beccassida
Beccassida,
Klokt av digâŁïž
nouw.com/beccassida
Passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Visst Àr det trist men vad ska vi göra. Jag blir deppig nÀr jag nyss trÀffade pÄ en blogg dÀr man inte visar det minsta förstÄelsen för att hÄlla avstÄnd och endas umgÄs med familjen.

nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vi har ju varit rĂ€tt sĂ„ förskonade hĂ€r men nu ökar det vĂ€ldigt fort hĂ€r sĂ„ dĂ„ gĂ€ller det att göra allt man kan đŸ€—

nouw.com/evaeliasson