Trädgårds dag

Go kväll kära läsare !

Kikar in här hos er denna söndag kväll, veckans sista dag nu när jag slagit ner ändan 😉

Hoppas ni haft en lugn och härlig söndag och laddat energi för en ny vecka imorgon. Vi har tillbringat vår söndag i trädgården och röjt lite då vädret har varit riktigt fint. Träd har kapats, buskar flyttas och en hel del annat. Än är det saker att göra och växter som ska flyttas men det blommar fortfarande så det är ingen brådska.

Avslutade dagen med 8 km löpning innan kvällens middag. Fick bli en favorit, pasta med kyckling.

Ett höst tecken i morse på vår promenad är att tröskningen är i full gång. Tur att dom kör för fullt nu om det ska komma regn igen.

Dagens fråga i augusti utmaningen från @MinResaTumörMittLiv är

22. Vad är din känsla kring att åldras ?

Ålder är bara en siffra, man är inte äldre än man gör sig. Har aldrig haft nån ålderskris som tur är 😉 Det är verkligen ett privilegium att få leva och se sina barn och barnbarn växa upp för det är ingen självklarhet. Jag är glad att min kropp trots sina krämpor fungerar och ge mig glädje att kunna göra nästan allt jag vill. När man jobbar med äldre så får man se och höra mycket och min största fasa är att huvudet inte längre ska hänga med. Ibland händer det att jag tänker på att allt en dag tar slut och att jag inte längre får se och uppleva allt fantastiskt som livet ger men det är ju livet.

Passar på att säga god natt och sov gott redan nu för man vet aldrig hur länge ögonen håller sig öppna.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar