Torsdags mys

Hej här inne på torsdags kvällen. Har myst ner mig i soffan med en sprakande brasa i bak grunden och tänker på hur otroligt fort veckorna svischar förbi. Trodde när vi flyttade från vår gård med allt jobb att dagar och veckor skulle bli svåra att fylla men icke, vet inte vart dagarna tar vägen.

Imorgon är det redan fredag och dessutom Alla hjärtans dag ❤️ Fick en trevlig stund med en brukare idag som pratade så kärleksfullt om sin avlidna fru och han delade med sig av många fina minnen. En av fördelarna med det här jobbet, att få sitta och höra på olika livs historier.

Vid lunch hade både jag och maken tid på hälsocentralen för provtagningar så vi passade på efteråt att äta tillsammans på vårt fina café innan jag skulle tillbaka till jobbet. Provade lins soppa för första gången men jag vet inte riktigt om det var min typ av mat.

När jag kom hem från jobbet fick jag en så fin bukett av min älskling. Jag är ju ledig imorgon så han tyckte det var svårt att överraska mig då ❤️ Vi ska ju in till stan och äta gott imorgon kväll, ska bli så mysigt.

Kvällens träning blev ett spinningpass på gymmet, riktigt skönt.

Nu ska jag ta en fika innan den sköna sängen lockar.

Ha det gott och tack för ni kikar in här, blir så glad ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar