Torsdag kväll

Här svischar dagarna bara förbi då jag jobbar så det blir inte mycket tid till bloggen. Försöker hinna läsa era fina bloggar men då det strular fortfarande med att det bara snurrar efter ett antal bloggar så blir det svårare att hinna följa alla 😔 Är det fler som har det problemet 🤔

Ännu en jobbdag har passerat men nu är jag ledig om det inte händer nått fredag och lördag. På söndag drar vi ju till Vemdalen en vecka men skulle det köra ihop sig pågrund av coronan så får jobbet höra av sig. Vi måste alla ställa upp och hjälpa till nu.

Idag var det en speciell dag på jobbet då en kollega nu går i pension. Jag hade tagit på mig att baka till fikat så i eftermiddag då vi alla hade en lucka så fick hon presenten vi kollegor samlat till pluss blomma och present från jobbet. Blev en trevligt avbrott att sitta och fika och fira lite.

Blir en ny vardag och ett nytt kapitel i livet. Tyvärr blev det ju inte som hon och maken tänkt då dom hade tänkt resa och kunna åka till barn och barnbarn mera nu när hon äntligen skulle ha tiden pågrund av detta virus som ställer till det.

Efter en promenad har jag nu däckat i soffan trött och nöjd över denna dag.

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni har en mysig och skön kväll. Säger god natt och sov gott för jag orkar nog inte så länge 🥱

Nouw.com/evaeliasson

Gillar