Torsdag 20 maj

Godmorgon bloggen !

Ja morgon har det förvisso varit ett bra tag här i vårt hem så det är väl mer förmiddag nu 😉Efter en god natts sömn vaknade vi upp till en härlig torsdag. Solen strålade och det var en behaglig temperatur. Vi slängde benen över sängkanten och tog oss ut på en morgon runda i vår vackra natur innan frukost.

Nu sitter vi i uterummet och intar dagens andra kopp innan denna dags göromål tar vid. Blir nog fortsatt trädgårds pyssel medans vädret nu är fint för sämre ska det bli framöver tyvärr. Städningen ska avklaras idag så vi slipper det imorgon för då ska jag iväg och få min andra spruta. Glad att vi som fick AZ som första spruta nu får bestämma vilket vaccin vi vill ta som andra. Tror att vi alla kollegor har valt eller kommer välja AZ som andra oxå då vi inte känner någon större oro. Ska iallafall bli skönt att få det avklarat.

Nej nu ska jag sätta igång med dagen så ha en härlig dag vänner och var rädda om er, kram 🤗


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

En härlig dag till dig och mannen fina Eva. Skönt ni inte känner någon oro för AZ, toppen att få andra sprutan. Grattis till den 🥰😊

nouw.com/lottashullerombuller
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack snälla Lotta 🥰 Önskar dig detsamma 🤗

nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,

Trodde man skulle ha samma, ja man blir yr i huvudet, måtte jag få samma

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vi skulle inte få samma då det blev stopp för det vaccinet för alla under 65. Skulle fått andra sprutan för tre veckor sedan men det blev framflyttat då man inte visste hur man skulle göra. Nu är det ändrat så man får välja om man vill ha samma eller om man vill blanda så man tar ett annat vaccin. Har hela tiden känt att det är mer osäkert än att ta AZ igen.

nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,

Önskar er en bra trevlig dag

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Detsamma till dig Inga 🥰

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Va skönt att du får din 2a spruta, då är vi snart framme vid slutmålet 🤗 jag önskar dig och pojkarna en härlig trädgårds dag tillsammans ❤ kramar 🥰

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Jag skulle aldrig kunna gå ut före frukost, måste ha den direkt jag stiger upp. Skönt med sprutan, min yngste son valde också AZ för sin andra spruta och han blev inte lika påverkad av den som den första.

nouw.com/christelovergaard