Torsdag

Känns så skönt att vara ledig idag efter gårdagens jobb pass. Gick in kl 13 och jobbade till 21. Då vi bara var tre som jobbade på eftermiddagen så blev det fullt upp med att hinna med alla. Jag skulle dessutom hinna få i mig lite mat innan jag gick på kvällspassen som även det blev lite stressigt igår. Vill gärna känna att jag har tid att sitta och prata med brukarna en stund då många är väldigt ensamma. Var så trött när jag kom hem men lyckades se Hela Sverige bakar medans jag fika innan ögonen föll igen.
Hör inte till vanligheten att vi bara går ut och fikar men idag när vi hade ärende in till Matfors så besökte vi vårt fina fik Det goda bruket. Finns så mycket gott och allt bakar dom själva. Vi delade på en fylld morotskaka och en skumboll fylld med kola och till det deras goda kaffe 😋
Ikväll ska vi på Tonhallen och se Christmas Night. Sonens svärföräldrar ska också med så vi har bestämt att äta en god middag före. Ska bli kul att få lite julstämning så man kanske kommer igång här hemma att pynta.
Har fått hem mitt frans serum som alla pratar så bra om så nu ska testas och se om det håller måttet 😉
Ha en fortsatt fin torsdag alla vänner ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar