Tomt och tyst

Efter några roliga och mysiga dagar med barn och barnbarn så är nu åter hemmet tomt och tyst. Sängarna är urtagna och tvätt maskinen får göra sitt jobb. Vi har fått fyllt på kärleks kontot och känner oss så tacksamma över att vi är friska så vi kan ses. Hade önskat att alla barn och barnbarn kunnat samlats för att fira kärleken men det är svårt att få till en helg som passa alla. Som det ser ut nu så kommer vi att försöka samlas alla och fira jul hos oss i år under förutsättning att alla är friska. Det ser vi fram emot och kul för alla små kusiner att få träffas.
Presenten från barnen med familjer blev en härlig hotell vistelse med spa och vackra rosor. Hotellet Frösö Park Hotell ligger i Östersund men vi har inte varit där men det är många som pratat mycket bra om det så det ser vi fram emot att få besöka.

Igår eftermiddag skjutsade sonen in oss till Sundsvall där vi mötte upp svåger,svägerska och deras dotter. Vi träffades på O'Learys för en lättare lunch innan vi gick vidare till Innergården 1891 för en drink. Halv nio hade vi bord på E street där vi hade en trevlig kväll med god mat, dryck och musik innan sonen hämtade oss vid halv tolv. Det var riktigt kul att få klä upp sig lite och gå ut en kväll.

Resten av dagen kommer bli lugn då vi känner oss lite trött och seg. Imorgon blir det ett kvälls pass och sen två heldagar. Har fått positivt besked när det gäller fortsatt jobb så det känns bra. Till helgen drar vi till Åre och vår andels lägenhet en vecka och det ska bli så skönt. Hoppas på att vädret inte blir allt för dåligt så vi kan få njuta av vandring och fjäll luft.

Njut av er fortsatta söndag så hörs vi snart igen, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar