Tips för Rosacea

Hej här inne

Hoppas ni har en bra dag och kanske har fått njutit av solens värme. Här har inte solen visat sig så mycket men rätt okej temperatur att vara ute i.

Tänkte berätta och tipsa er om hur jag fått bukt med min Rosacea. Det var ju vid jul som jag fick ett ordentligt utbrott av denna hudsjukdom och fick det bekräftat av en hudterapeuten.

Rosacea är en inflammatorisk hudsjukdom som ger rodnad och utslag, oftast i ansiktet. Du kan även få besvär i ögonen. Sjukdomen smittar inte. I mitt fall slog små knottror och små var blåsor upp på näsan och ut på kinderna. Varje morgon vaknade jag med flera nya och det tärde väldigt på humöret och psyket. Hade helst inte velat visat mig ute men jag försökte täcka över och hoppades att det skulle gå över. Provade en massa olika krämer men inget hjälpte. Hade hört talats om Gladskin och deras produkt för just detta problem. Ni som följt mig vet att jag bara tipsar om produkter jag verkligen testat och tycker är bra. Därför delar jag med mig av hur min hudrutin är idag.

Jag använder mig av apotekets produkt Ren hud för rengöring morgon och kväll. En gång i veckan använder jag även deras produkt skrubb och ansiktsmask. Nu till tipset, Gladskins kräm för Rosacea. Varje morgon och kväll lägger jag ett tunt lager kräm på näsan och runt om där mitt problem varit. Låter detta torka in och lägger sen på en härlig kräm från hudterapeuten. På morgon lägger jag därefter på ett tunt lager foundation vilket hudterapeuten tipsade om att göra. Detta har hjälpt mig jätte mycket och även om det dyker upp nån blåsa då och då så är det lindrigt. Det tar tid att få hem krämen så man får tänka på det och visst kostar den en del men för mig är den värd kostnaden.

Hoppas jag kunnat ge tips till nån med problem för det är verkligen inte kul när detta blommar ut.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar