Tidig morgon 🍁

Godmorgon denna onsdag, då har vi lill lördag igen. Veckorna fortsätter springa på och snart har även augusti passerat och september gör sitt intåg. En månad som många jägare ser fram emot men som gör att vi vandrare får se upp med vart vi går i skogen.

Här hade vi en tidig morgon jag och Bosse, kunde inte alls somna om för alla tankar som snurrade. Var lika bra att masa sig upp och sparka igång dagen. Tvättmaskin och tumlare har fått gjort sitt jobb så nu är det tomt i tvätt korgen men högen av strykning den får jag nog arbeta bort själv. Efter morgonens första kopp kaffe som är ett måste så blev det en tidig promenad idag. Kylig och frisk luft med en sol som försökte tränga igenom molnen. Verkar bli en helt okej höst dag utan regn. Nu är frukosten och morgonens andra kopp i magen så energin är påfylld och jag gör mig redo för en tur till Shopping centrat för inhandling av lite höst blommor. Dax att plocka bort dom blommor som har gjort sitt och göra lite höst fint.


Igår tog jag tag i jobb biten oxå, skickade papper till polisen för att få utdrag från belastnings registret om det kommer behövas och pratade även med kommunens bemannings enhet. Vikarier behövdes så det kommer att lösa sig.

I eftermiddag ska jag unna mig en massage, känner att jag absolut behöver det för muskler och leder. Ska inte skriva en skön massage för jag vet att det kommer göra ont men gör gott efteråt.

Önskar er en fin onsdag och var rädda om er, kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar