Telefon mitt i natten

Igår kväll kom vi hem igen från vår tripp. Efter utcheckning från campingen igår åkte vi till sjukhuset där Roland skulle få sin botox spruta. Han får en dos var tredje månad för nervryckningar i ansiktet och nu var det dax igen. Gick väldigt snabbt den här gången så det blev en tidig lunch på Hotell Hallstaberget. Eftersom vi skulle bli kvar till eftermiddag då Roland skulle träffa en bekant för att höra lite om ett jobb så blev det en sväng förbi våra fina vänner i Helgum. På hemvägen tog vi en omväg och åkte för att hälsa på våra små barnbarn och deras föräldrar som vi inte hade träffat på länge. Kom hem sent så det blev lite plock och the som mat.

Inatt vid 00.30 så väcktes vi av att telefonen ringde men innan jag hann fatta vad det var och svara så slutade det. Är det nått jag inte tycker om så är det telefon på natten, tror alltid att det hänt barnen eller barnbarnen nått. Numret kände jag inte igen och var inget jag hade på min lista så vi kröp ner igen och försökte somna om. Då fick jag ett sms med bara ett konstigt ord från samma nummer. Var tvungen att kliva upp och se vilken det kom ifrån och det var från någon vi känner men som jag inte har haft någon kontakt med på länge. Hon börjar bli till åren och kanske lite förvirrad så det kanske blev lite fel. Tyvärr så blev det väldigt svårt att somna om sen, låg nog vaken i flera timmar innan sömnen kom.

Vaknade till sol imorse så det blev 8 km promenad efter frukost. Pysslat med tvätt och städning av husbilen idag. Nu ska vi snart göra oss iordning för att åka på en liten båttur och äta skärgårds buffé. Hoppas på uppehåll under kvällen. Ha det gott så hörs vi 😊

Nouw.com/evaeliasson

Gillar