Svisch så försvann den dagen

Svisch så har denna torsdag blivit kväll och jag vet inte vart dagen tog vägen. Nu kurar vi i soffan efter kvällens spinningpass med en kopp te. Ljusen är tända lite här och var och lyser upp efter denna regniga och gråa dag. Imorgon är det utlovad sol och det tackar jag för så lite mer energi infinner sig.
En ledig dag som började med en dunkande huvudvärk imorse. Med sån värk är det bara att stoppa i sig flera tabletter för att det ska släppa annars blir det bara värre. Tog en lång frukost innan vi gick vår promenad i regnet och det gjorde gott för huvudet oxå. När vi kom hem blev vi inbjudna på fika hos grannarna, mycket trevligt att få sitta och surra ett tag om annat än jobb.
Då både kylskåp och dryckesskåp behövde bli påfyllda så fick det bli en tur förbi dessa affärer i dag. Några nya viner fick följa med hem så får vi se vad vi ger dom för betyg. Kärlekens doft behövdes oxå fyllas på och idag hade han tur då hans doft ingick i julkartongerna som nu finns så ett deo stick följde med på köpet för 20 kr extra.

Då klockan var mycket när vi var färdiga så fick det blev lunch på en restaurang innan vi vände hemåt. Denna kyckling sallad är så god.

Ägaren till vårt gym är ju även inredare med ett eget företag AnnaMarias Inredning och man blir så inspirerad av hennes bilder och tips. Känner att vi behöver mer ljuskällor så en lampa över soffbordet hittade vi idag och en ny lampa över matbordet ska jag beställa. Ska visa er när dom kommit på plats.
Har en fin kollega som gör så goda vårrullar så för ett tag sedan beställde jag av henne. Idag hörde hon av sig och hade gjort 30 st till mig som jag fick komma förbi och hämta så imorgon blir det dom till lunch.

Nu ska jag se färdigt Bytt är Bytt och se om dom tar hem stor potten.

Ha en fin fortsatt kväll och tack för att ni kikar in 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Kycklingsalladen ser väldigt god ut, vinet också

Jag ser också på nytt e nytt.

Så söta de är, 250.000kr 💖👍🏼

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Ja det var ett sött par som ville göra nytta med sin vinst så kul att det blev en slant 👍

nouw.com/evaeliasson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Dom rullarna ser spännande ut och troligen så goda

nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,

Hon är från Kina och gör så mycket gott 😊

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Den Cavan är vår favorit cava, så god 😍 önskar dig en fin fortsättning på kvällen, stor kram 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ditten_datten
Ditten_datten,

Här. Lir det bara vanlig tvål o vatten ...kärleken är född utan luktsinne så ingen idé att köpa nåt till honom eller mej för den delen heller o på jobbet får vi inte ha ..ö

nouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,

För mig är det svårt att inte få ta på mig lite parfym men hade en kollegor som var allergisk så när jag jobbade med henne så lät jag bli att ha något

nouw.com/evaeliasson
agnesmathilda
agnesmathilda,

Kul att få följa med på din dag!

nouw.com/agnesmathilda
Evaeliasson
Evaeliasson,
christelovergaard
christelovergaard,

Vad mycket trevligt idag, gott och fint allt ser ut.

nouw.com/christelovergaard
Beccassida
Beccassida,

Mycket gott..

nouw.com/beccassida