Svamp , lingon och polisens dag

Hej här inne denna torsdag !

Imorse vaknade jag tidigt och låg och hörde på vinden som piskade. Funderade på att bara ligga kvar i den goa varma sängen med min bok men kroppens leder sa upp med dig så vi får röra på oss 😉 Har faktiskt hunnit med en del idag men nu så har jag lagt upp fötterna och kikar in här en sväng innan det är dax att bege sig till kvällens jobb.

Regnet strilar för fullt och det är ett sååå tråkigt väder. Hann iallafall ut imorse och plockade lite Karljohansvamp och lingon. Fins gott om båda i år så kul att låta lite hamna i frysen även om jag inte är varken svamp eller bär plockare 😊

Svampen tar jag hand om idag men bären får ligga och torka och mogna på sig lite.

Veckohandlingen har jag klarat av och det är alltid skönt. Tvättat undan lite sommar gardiner och kuddfodral som nu kan plockas bort. Resan till Ullared är betald så nu hoppas jag att den blir av för både jag och sonens svärmor ser verkligen fram emot dessa dagar.


Idag får vi skänka en extra tanke till alla poliser på polisens dag. Alla dom som försöker jobba med att trygga vårt samhälle. Ett jobb som måste kännas tröstlöst ibland när buset är ute lika fort som dom syr in dom. Kan inte vara lätt att vara polis idag med allt våld och skjutningar som har blivit.

@MinResaTumörMittLiv ställde en fråga igår om covid-19 och jag svarade att jag inte varit rädd. Har full respekt för detta virus men det jag känner betydligt mer rädsla för är det samhälle vi fått och oron för barn och barnbarn. Dessa tankar kommer varje morgon när man slår upp tidningen och läser om kvinnor som blivit våldtagna, oskyldiga som kommit emellan uppgörelser av kriminella, bilbränder, unga som ger sig på lärare……

Dax att fixa nått att äta innan jag drar på mig stövlar och regnrock för kvällens jobb.

Ha en fortsatt bra dag och var rädda om er.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar