Strax sĂ€ngen đŸ„±

Juni mÄnads sista mÄndag har passerat och jag tror jag strax ska krypa ner i sÀngen. KÀnner mig trött efter nattens dÄliga sömn dÄ drömmar och tankar snurrade i mitt huvud. Blir alltid sÄ nÀr jag varit ledig ett tag och ska börja jobba igen. Imorgon börjar jag hoppa in pÄ pass igen efter denna ledighet. Jag har dock inte tagit pÄ mig sÄ mycket i Juli utan blir ledig lite hÀr och dÀr sÄ att vi kommer kunna Äka med Affe.

Har lovat jobba pass fram till september och sen fĂ„r jag se vad det blir. Som det kĂ€nns nu sĂ„ vill jag nog göra nĂ„got annat. Att jobba med dom Ă€ldre Ă€r fantastiskt nĂ€r man har tiden för att sitta och prata. Älskar att höra deras livs historia och dom drömmar dom haft. TyvĂ€rr finns ju inte riktigt den tiden dĂ„ sĂ„ mycket annat mĂ„ste göras som stĂ€dning, tvĂ€tt, handling och annat. Vill ju absolut jobba med mĂ€nniskor men jag behöver fĂ„ ha nĂ„gra mĂ„l, utmaningar och se hur mĂ€nniskor kan utvecklas, inga stora saker men att inspirera och att bli inspirerad. Tiden fĂ„r utvisa vad det blir, kanske blir jag kvar dĂ€r jag Ă€r oxĂ„ för det Ă€r roligt med dessa pensionĂ€rer.

Efter en jogging runda i skogen blev det kyckling wok ute pÄ vÄr stekhÀll. Var allt för hungrig sÄ nÄtt kort blev det inte men gott var det.

Nu har jag förberett morgondagens middag, en paj med spenat, varmrökt lax och vÀsterbottenost. Den varmrökta laxen passade jag pÄ att köpa ner dom hade satt ner priset dÄ datumet höll pÄ gÄ ut. Har haft den i frysen ett tag sÄ det var dax att göra nÄgot av den. Det luktar vÀldigt gott nu nÀr den kommit ur ugnen sÄ jag hoppas den ska smaka imorgon. Alltid skönt att ha nÄgot fÀrdigt nÀr man jobbar till fem.

Nu sÀger jag god natt och sov gott för ögonen gÄr snart i kors.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar