Söndag kväll

Hej alla fina
Så råkallt och tråkigt väder det varit här idag. Har små huttrat och frusit mest hela dagen vilket även kollegorna gjort så vi har varit glad för vårt element på kontoret. Kan ju även bero på att vi alla varit lite trötta idag efter tidsomställningen 😉

Det har varit en bra dag annars där jag fick tid för den klippning som jag hade lovat en brukare. Nöjd och glad så ville hon bjuda på kaffe och det tackade jag inte nej till. Lite mycket fikabröd som denna dam tycker man ska doppa av bara 🙈

Mitt vänstra knä känns inte bra idag så det blev en kort promenad med Bosse. Vet inte riktigt varför det gör så ont ibland men jag tränar på för att stärka upp musklerna.

#christelsfotoutmaning2021 fortsätter med nya utmaningar och dagens tema är frestelse. Precis som för många andra så är godis en stor frestelse för mig och helst choklad. Jag har ändå valt en glass bild för det är en stor frestelse för mig och helst sitter jag vid kanalen i Söderköping en sommardag med sonen och familjen och äter den och tittar på alla fina båtar.

Jag hoppas ni haft en härlig söndag och att ni får njuta av kvällens lugn.

Jag säger sov gott redan nu då huvudet är trött och jag ska bara vila en stund i soffan innan det blir dax för sängen. Imorgon är en ny dag där kvälls jobb väntar.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Gud så gott det ser ut! Hoppas du får en skön sovmorgon då.

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Sov så gott vännen, glöm inte bort att ta hand om dig mellan varven också ❤❤❤ kramar till dig 🥰

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Som du frestar mig 😋 sov gott

nouw.com/ingajohansson