Söndag kväll

Efter en jobb dag som rullat på snabbt och där jag gått nästan 15 000 steg så är jag åter hemma i lugnets vrå och myser med en skön sprakande brasa. Vi har avnjutit söndagens middag som blev stekt torsk med krämig spetskål och brynt smör och var sitt glas vitt som fanns kvar, gott, gott.

Efter tidsomställningen så kom mörkret fort i eftermiddag på min sista runda så det är nog dax att ta med reflexer. Skulle gärna ha sommartid jämt då jag heller har det ljusare på kvällen men som det ser ut så får vi skifta mellan dessa tider även nästa år.

Älskar våra nya ljushållare som lyser upp så fint i mörkret. Har tittat på dom länge men nu har dom äntligen hamnat hos oss.

Ja det här har varit min söndag, imorgon är jag ledig och kanske tar vi en sväng för att kolla in lite lampor. Kan absolut inte bestämma mig för vilken typ av lampa jag vill ha ovanför vårt ek bord så har ni tips så tar jag tacksamt emot 😊 Lite svårt att ge rättvisa åt dom lampor som finns ovanför vårt soffbord men går i silvrigt svart.

Nu ska jag se ett avsnitt av Lyckoviken och se om det är något att titta på.

Ha en fortsatt fin kväll 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar