Söndag

Kvällen är här, ljusen är tända och vi myser i var sin soffa och tittar på Hellenius hörna. Här har det varit ett härligt höst väder idag så det har varit en bra jobbdag med fina kollegor och vårdtagare. Igår kväll träffades vi kollegor som inte jobbade kväll hemma hos en kollega och hade en trevlig kväll med många skratt. Då jag skulle upp tidigt så var jag hemma vid tio och kröp i säng. Kul att träffas utanför jobbet och lära känna varandra och jag kan säga att det verkligen är ett glatt gäng.

Passade på att avverka höstens första mil pass i det fina vädret efter jobbet. Bestämde att jag bara skulle springa i ett lugnt tempo och känna hur kroppen kändes utan krav på tiden. Känner att orken börjar komma tillbaka och det är skönt att känna att kroppen svarar. Peppad av snabba och härliga bugg låtar i lurarna 😉 Blev ett härligt pass som avslutades med stretch och massage med bollen.

Gott med Anti pasta till middag när jag kom hem.

Efter en helg med lite sömn så blir det skönt att vara ledig imorgon. Även om vi måste upp tidigt då kärleken ska iväg och jobba några dagar så kan jag sen han åkt kura ihop mig igen.

Hoppas ni haft en skön söndag kära läsare och att ni har en bra kväll. Sov gott när det är dax så hörs vi här på bloggen imorgon, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar