Solig måndag

Blir inte klok på denna blogg, försöker att inte bry mig så mycket men det är frustrerande att Nouw inte får till detta. Har inte alls kommit in här idag och kunnat se era bloggar, tråkigt.

Så solig och fin dag vi haft idag även om det blåst lite kyliga vindar. Vi har passat på att njutit av dagen då det nu verkar bli kallare och snö. Kanske kommer vintern nu när man har börjat få vår känslor och inte alls vill ha vinter.

Vi fick inte ligga och dra oss så länge imorse då bilen skulle lämnas på service. Blev en snabb frukost och en kort runda med lill skrutten innan vi åkte in med bilen och sedan åkte direkt till dagens gympass. Hade lite taco rester kvar sedan helgen så det fick bli dagens lunch innan vi tog en lång promenad i solskenet och njöt av värmen, fåglar som kvittrade och porlande bäckar. Nu är bilen hämtad och middagen är på gång, stekt fläsk, potatis och löksås. Ikväll blir det ett spinningpass för mig medan maken får köra crosstrainern. Är väldigt sugen på att vara med på Vasa spinningen på söndag, gymmet har fixat storbilds-tv, blåbärssoppa och annat gott för dom fem timmar som man cyklar.

Tack för att ni kikar in här då och då och lämnar kommentarer blir så glad 😀 Ha en fortsatt fin dag ❤️
Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Ja, visst är det tråkigt När de krånglar, men appen är så smidig, så vill inte byta 😊
nouw.com/bolmgren
Evaeliasson
Evaeliasson,
Jag tycker detsamma så fortsätter jag blogga så stannar jag 🤗
nouw.com/evaeliasson