Solig dag och projekt

Vilken dag denna första september bjuder på, strålande sol och riktigt skönt höst väder. Jag och skrutten vaknade tidigt imorse trots att klockan blev rätt mycket innan sömnen infann sig så risken finns att jag kommer vara ordentligt trött imorgon när jag måste upp tidigt för jobb. Sätter väl som mål att komma i säng tidigt ikväll men hur det blir med den saken det återstår att se😉
Vi tog iallafall vår vanliga morgon promenad på 5 km innan frukost. Så härlig frisk och klar luft och en sol som speglade sig i vattnet, ja hösten är härlig när den visar sig från denna sida. Fanns så fina nypon efter vägen, vet ni att en kopp torkade nypon innehåller lika mycket C-vitamin som 35-40 apelsiner. Har aldrig gjort nått av denna frukt så på det området är jag okunnig.

Som vanligt när jag får för mig något som ska göras så ska det helst ske genast. Jag har länge velat haft en plats där jag kan ha ett litet skrivbord och sitta och skriva eller pyssla. Sagt och gjort imorse drog jag igång mitt projekt med att röja ur ett rum för att ge plats för min hörna. Vi har ju numera ett litet hus mot för förr så det är inte lätt att få plats med allt. Nått skrivbord hade jag ju inte så när jag var med kläder till Erikshjälpen tittade jag runt på nått begagnat men inte ett enda fanns det. Det blev Ikea för ett skrivbord skulle jag ha idag, så nu väntar en massa bitar på att sättas ihop 🤔 Kvällen är räddad för färdigt ska det bli idag men en skogspromenad i det fina vädret ska jag och Bosse oxå hinna med.

Nej nu är kaffet urdrucket så bäst att sätta fart.

Ha en fortsatt härlig första september så hörs vi här på bloggen snart igen, kram 🤗


#nouwseptemberchallenge

Nouw.com/evaeliasson

Gillar