Sol, promenad och middags gäster

Go eftermiddag alla fina läsare denna soliga lördag. Hoppas er dag är fylld med härliga aktiviteter och att ni inte ligger sjuka.
Här är vi fortfarande friska och krya och vi tog vår runda runt sjön på 9 km imorse i ett soligt men lite blåsigt väder. Vi har båda tränings värk efter gårdagens gym träning så det var skönt att få röra på sig.

Vi försöker få nån ordning på den resa vi har inbokad i maj, att åka till Spanien även om dom släpper på restriktionerna är ju inget vi kommer att göra. Efter diverse diskussioner hur vi ska göra för att inte förlora våra pengar så blir det nog att vi bokar om resan till i nov. Vi fick dock en veckas betänketid och om det blir bestämt att det kommer att fortsätta vara stängt till Spanien så kanske vi får tillbaka pengar utan att boka ny resa, det vore det bästa.

Maken är uppe på vinden och fortsätter lägga golv och själv har jag förberett kvällens middag. Våra grannar kommer över ikväll och vi tänker äta, umgås och försöka ha trevligt för en stund. Vi är alla friska och förutom ålder så har vi inga underliggande sjukdomar som gör att vi känner oss i riskzonen. Naturligtvis håller vi lite avstånd och tänker på hygienen.
Bordet är dukat, portergrytan puttrar och hallon pajen är gjord till efterrätten så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan vi gör oss iordning för kvällen.

Önskar er alla en fortsatt fin lördag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Så mysigt och trevligt 😊 Önskar Er en fortsatt trevlig dag tillsammans och hoppas att middagen fylls med god mat (till synes 😋) skratt och glädje.. Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så trevligt med en liten middag i all enkelhet
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,
Ha en trevlig kväll med vännerna!
nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,
Jätte trevligt 🥰
nouw.com/ingajohansson
dks
dks,
Så koselig 😊 Ha en fin helg 😊
nouw.com/dks