Snöslask och julbord

Godmorgon, lite tid till att kika in här nu då dagarna går alltför fort men då jag ser min blogg som en dagbok så är det ändå kul att få skriva och lägga in lite bilder. Dessutom är det så kul att gå in och läsa alla fina bloggar som följer mig eller som jag följer.
Idag är det ett riktigt ruskväder, snöblask och blåsväder. Hade vi inte haft en liten Bosse så hade vi med glädje hoppat över morgonpromenaden idag. Fy vill ha riktig snö och några minus så skidorna kan plockas fram.

Igår hade vi en liten avslutning på det seniorpass på gymmet som vi gått på. Nu kommer det att fortsätta några gånger till men med en annan instruktör då vår rätta instruktör ska få en välbehövlig semester i Mexico. Vi samlades efter passet och drack kaffe med en go kaka till och överlämnade några paket till Anna Maria.

Resten av dagen bestod av städning och en tur till Ikea/ Birsta för att hämta paket och göra bort det sista paket köpen. Skulle egentligen gått på gymmets jul dans pass igår kväll men då vi blev bjudna på julbord av en företagare som Roland hjälpt så fick jag hoppa över det. Blev en mycket trevlig kväll på Svartvik herrgård. Vi är inte mycket för julbord men det var ett väldigt fint och lagomt julbord och en hemtrevlig och mysig stämning. Tack Håkan och Pia för att vi fick hänga med 🤗

Lyckades ta några kort när det blev tomt en stund, annars var det fullt med gäster i detta lilla rum och då vill jag inte ta kort.
Nu ska här bakas, vallas skidor och skjuta in bössan så jag är redo till all skidåkning idag 😉
Ha en fin lördag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar