Snökaos

Oj, oj vilket snökaos vi har haft här i Sundsvall. Snöröjarna har verkligen fått jobbat för högtryck för att hålla vägar och gator öppna. Nu har vädret övergått i pluss grader och regn så nu får dom nog ut och sanda istället för såg på Facebooka att det är glashalt på sina ställen.

Vi fick börja dagen med att skotta oss ut då det hade drivit in ordentligt på vår bro så Bosse kom inte ut. Som tur är så har vi en fyrhjuling att skotta med så det allra mesta snön på gården kunde mannen ta med den så vi kunde få ut bilen.
Jag hade ju tid inne i stan idag hos en hudterapeut som jag hade sett fram emot länge. Kändes lite sisådär att ge sig ut på vägarna men min snälla man ställde upp och körde in mig. Det var första gången jag var hos en hudterapeut. Har ju fått ansiktsbehandling på spa men det här var något helt annat. Var en fantastiskt äldre kvinna utbildad i London som jobbat med detta i 35 år i London, Dubai och nu sen många år i Sundsvall. Kändes att hon visste vad hon höll på med. Fick bekräftat att jag får hudsjukdomen Rosacea vilket jag misstänkt länge. Problemen började redan för 3,5 år sedan då jag fick en väldig rodnad i ansiktet, fick då kortison tabletter då läkaren trodde det var en allergisk reaktion, blev två vändor med kortison. Efter det har jag fått perioder med rodnader och små blåsor med var. Nu har det varit väldigt bra länge men före jul började besvären igen. Detta är något som tär på både humör och självkänslan. Har provat salva från apoteket för just detta förut utan att det hjälpt mycket så fick tipset att kontakta en hudklinik för mer hjälp. Blev 2 timmars skön behandling iallafall som jag bara njöt av.

Lånad bild som visar hur mina besvär kan se ut. Som tur är så är det inte lika koncentrerat som på bilden.

Då klockan var mycket när kärleken hämtade mig så fick det bli en god grillad macka på vårt fina café till lunch innan vi åkte hem för ännu mer skottning.

@lottashullerombuller undrade vad hon kunde ersätta fisksås och ostronsås i kycklingwoken med. Fisksås kan man hoppa över och denna vegetariska sås har jag lärt mig att man kan ersätta ostronsåsen med. Man får kanske besöka en Asiatiskt affär för att hitta den.

Nu ska jag se Mästerkocken så jag säger hej till er och önskar er en fortsatt fin kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Tack så mycket, har sparat bilden så jag har den med mig i telefonen när jag ska handla. Tack snälla för hjälpen.

Huu vad besvärligt du har det, hoppas hon kan hjälpa dig hon du var hos idag.

Brrr... För all snö men än mer trist att det blir plusgrader och halt.

nouw.com/lottashullerombuller
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Visade gubben bilderna på erat lilla snökaos, jösses va hans svar och å andra sidan så kan den kommunen detta med att ploga 🙏 men det låter mindre kul med regn och plusgrader. Vi har precis samma skit och ikväll var det ett H-ete att gå en promenad. Ossi klarar sig bra i ishalkan till skillnad från mig. Måste sett roligt ut när vi kom gåendes 🤣🙈 hoppas att din hud mår bättre efter behandlingen, förstår att det tär på både humör och självkänsla ❤❤❤❤ är det en behandling som du får göra kontinuerligt för att uppnå bästa resultat? Stor varm kram ❤🥰

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Måste försöka få medicin och sedan kan hon hjälpa till att hålla huden fin ❤️

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Tråkigt att få sådant, hoppas det går att hålla det i bra skick, men du är ju bra på att sköta om dig. Kram

nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,

var rädd om dej och Bosse

Snön styr vi inte över, men det var väldigt mycket

nouw.com/ingajohansson
KatrinMarlene
KatrinMarlene,

Snöstormen drog vidare upp till oss i Umeå och pågår fortfarande. Dem säger att även vi ska gå mildare väder men jag har ju beställt minusgrader. 😉 Hoppas du har en fin kväll! ⭐️⭐️⭐️

nouw.com/katrinmarlene
Pilla
Pilla,

OJ vad med snö!!!!!


nouw.com/pilla
MariasVardag
MariasVardag,

Här har solen tittat fram och snön regnat bort. Vilket väder ni har 🥶

Hoppas du får hjälp med utslagen ♥️

nouw.com/mariasvardag
Beccassida
Beccassida,

Härlig dag❣️

nouw.com/beccassida
NillansBlogg
NillansBlogg,

Jag har själv en lindringar variant av rosacea än så länge med bara röda hud ibland. Vissa har fått bra resultats mot rosacea med kosttillskotten jag äter. Vill du kika så hojta till😊

nouw.com/nillansblogg
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tar gärna emot tips 😊

nouw.com/evaeliasson