Snö kaos ❄️❄️

Så har detta snö fall börjat som dom varnat för. 50-70 cm snö är utlovat och en klass 3-varning är utfärdad, den första på 10 år. Dit det bär dit bär det som man brukar säga. Aldrig måtta på nått och dessutom ska det bli ordentligt kallt längre fram i veckan. Ja, ja vi har ju iallafall nått att prata om 😉


Då det var nått järn som gått sönder på snöslungan bakom traktorn så åkte vi iväg för att inhandla det på förmiddagen så nu är mannen ute och bockar och svetsar ihop detta så han kan ge sig iväg och skotta så småningom. Var väldigt lite folk i rörelse vid Ikea/Birsta så vi passade på att besöka bokhandeln och inhandla två pussel och en pusselmatta. Vi måste hitta på att göra nått när vi bara sitter här på kvällarna och pussel är ett roligt och bra tidsfördriv. Fick bli lunch på en av dom restauranger som ligger tillsammans i gallerian. Stor yta och många bord var borttagna genom dom nya restriktionerna så det var gott om plats för varje sällskap.

På vår Ica affär gäller nu ett kundvagns system. Alla måste handla med en kundvagn vilket nu inte finns många av, så finns det inga så får man stå i kö och vänta tills någon kommer ut. Ett bra sätt tycker jag för att hålla reda på hur många som finns i affären.

Då det var kyligt idag så åkte min täckkappa fram för första gången idag. Den är så varm och go så man behöver inte mycket under.

Tittar ut och ser att det bara snöar mer och mer, nu kommer vintern.

Ha en fortsatt bra dag och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Ja fy sjutton klass två hos oss i Östersund och klass tre hos er. Huu huu...

Bra system med kundvagnarna. Hoppas alla tar en vagn också.

Trevligt med pussel och göra ngt tillsammans 💮💮

nouw.com/lottashullerombuller
Evaeliasson
Evaeliasson,

Det måste man annars får man inte handla 👍

nouw.com/evaeliasson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Snygg jacka och varm

nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,

Ja den går bara att använda när det är riktigt kallt 😊

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Hoppas det inte är mysteripussel. Jag tycker det låter spännande med så mycket snö, men säkert inte roligt när man ska leva i det.

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,

Nej det kommer lite väl mycket nu på en gång tycker jag 😏

nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,

Vilken smart idé med kundvagnen 👍🏼 Jättesnygg i din kappa ♥️

nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Fler affärer borde ta efter detta tycker jag 🤗 fin bild på dig vännen, den lär behövas nu när vintern är på intåg 😊 stor varm kram till dig ❤🥰

nouw.com/passionbagareokock