Snabb lunch

Hej, hej denna fredag !

Denna bukett köpte jag för halva priset igår och den får pryda vårt bord denna helg. Så fin och fräsch bukett för detta pris.

Jag är hemma på en snabb lunch för att låta vår lilla skrutt komma ut en sväng då även mannen är borta idag. Tur det fanns lite rester kvar sen igår, potatis, fläskkotlett och svampsås så det var bara att värma. Nu sitter jag med en kopp kaffe och passar på att kika in hos er en snabb sväng innan jag tar tag i eftermiddagens jobb. Jobbar till fyra idag och sen snabbt hem för att bli skjutsad av grannen och hämta hem Affe, vår plåtis innan verkstaden stänger. Hoppas verkligen att allt är fixad nu. Sen blir det hem och ta tag i städningen innan kärleken kommer hem så vi får mysa med lite plock och Idol på teven. En promenad med Bosse ska jag oxå klämma in.

@MinResaTumörMittLiv utmaning fortsätter och det får bli två frågor och svar även idag.

23. Vad föredrar du en dusch eller ett bad ?

Då vi inte har någon plats för ett badkar så får det bli dusch. Önskar ibland att jag hade ett badkar att fylla upp med varmt vatten när jag är frusen.

24. Tre månader kvar till julafton idag längtar du ?

Visst ser jag fram emot julen, det är en fin högtid med alla ljus, god mat och gemenskap. Hur vår jul blir vet jag inte men förhoppningsvis kommer vi få träffa alla våra barn och barnbarn om än inte samtidigt.

Nej nu måste jag åka så ha en fortsatt fin fredag där ute.

Kram 💕
Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer